Sokan úgy hitték, hogy ez is egy fellángolás volt és itt hagyva csapot-papot, kivonulok a terepről.

Hát nem !

Ha még emlékeztek, az első oldalak valamelyikén mondtam: segíteni jöttem.

Lassan 1 év telt el, hogy először feltöltöttem az oldalt. Folyamatosan kaptam a leveleket, hogy milyen jó, hogy van ez az egész. Sokaknak segített – ők nem adták fel – és persze van, akik nem csinálták végig. Őszintén mondom, hogy nem is tudok és nem is akarok megfelelni mindenkinek. Az, aki velem jön, annak fogom a kezét és nyaggatom, ha kell erőszakkal is. Na jó azzal nem, de nem hagyom ott, nem hagyom visszaesni, főleg nem akkor, amikor a végcél előtt áll.

Az elmúlt 2 hónapra Nekem is szükségem volt. Feltöltöttem magam, anyagokat gyűjtöttem, és a legfontosabb, megtaláltam annak a módját, hogy, hogy tudok hatékonyabban és gyorsabban segíteni.

Már csak néhány óra, esetleg 1 nap és mindenki olvashatja, mazsolázhat a választékon.

Három lehetőség áll majd, mindenki előtt.

Mindent figyelembe vettem. A lehetőségeket, a rohamok mélységét, a segítő képességem. Így alakult ki az a három, amelyek közül mindenki a számára legszimpatikusabbat tudja majd választani.

1. A gyors

Kérd ezt, ha úgy gondolod, hogy nem tudsz, vagy nem szeretnél eszemen sebességgel meggyógyulni. Ebben az esetben csak levél formában kapod a feladatokat. Nem maradsz le semmiről, csak a feladataidra több időd lesz. A leveleket Interneten, az E-mail fiókodba küldöm.

2. A gyorsabb

Ebben az esetben Az összes feladatot szinte azonnal megkapod. Miért csak szinte? Mert ha a sorrendet megkevered, akkor nem lesz se gyors, se hatásos mindaz, amit kapsz tőlem. Ehhez jár egy egyszeri személyes – ha távol vagy, akkor telefonos beszélgetés is, ahol meg tudjuk beszélni azt, hogy mi okoz esetleg nehézséget.

3. A leggyorsabb

3 hónapon keresztül, heti rendszerességgel, személyesen fogunk beszélni. Ha lehetőséged van, akkor természetesen személyesen, ha nem, akkor telefonon. Ez alkalmanként 1 óra időtartam. Kérdezhetsz, meg-és kibeszélhetjük a feladatokat. Az összes feladatot természetesen írásban is megkapod úgy, ahogy az első kettőnél olvastad.

Azok, akik régen kérték a 6+1 jó tanácsot, azoknak kérni nem kell újra. A biztonság kedvéért írd be újra az adataidat, mert előfordulhatott, hogy ígéretemhez híven töröltem, mert több mint egy hónapot követően nem olvastad az általam küldötteket. Ez a továbbiakban is fent áll, hisz csak azokkal tudok és akarok foglalkozni, akik rendszeresen olvassák írásaimat.

A levelezés is megujúlt és azok számára, akik hűségesek voltak, egy meglepetéssel szolgálok. Úgyhogy figyeld a leveleidet, mert hamarosan ott is jelentkezem.

De miről is beszélek?