PÁNIKBETEGSÉG ÖNGYÓGYÍTÁSA

 

Öngyógyítással Te is letudod küzdeni a pánikbetegséget.

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

Mit szólnál hozzá, ha már a holnapi napod is könnyebb, nyugodtabb, és elviselhetőbb lenne?

Először is nézzük, hogy mi a helyzet veled most.

Meg van az, hogy arra ébredsz fel, hogy máris a napi első rohamod forog a fejedben? Leizzadsz már a gondolatától is, és már érkezik is ez első pánikroham. Futás a gyógyszerért mert hiszed, hogy az majd lecsillapítja a szorongásod, rohamod.

El kell hagynod a biztonságos lakást. Az út a munkahelyig egy rémálom, főleg akkor ha fel kell szállnod buszra, vonatra. Ha kocsival közlekedsz bízol abban, hogy nem kell útközben megállnod. Gyomrod görcsben, úgy érzed nem kapsz levegőt. Hopp, és már érkezik a második gyógyszer.

…egy zárt csarnokba már előre tudod, hogy meg fogsz “fulladni” nem kapsz majd levegőt, a pulzusod az egeket fogja verni. Pánikhaverod ismét megjelenik, és mindent megtesz azért, hogy ne tudd elvégezni a feladatodat.

Örülsz, hogy hazaértél, és az első dolgod az, hogy újra keresed a megoldást a problémádra, mert unod, hogy minden napod évek óta ugyan olyan. Hozzád hasonló pánikbetegek “élménybeszámolóit” olvasod, és nem tudsz elaludni… pontosabban nem mersz elaludni, mert attól félsz, hogy ez lesz az utolsó éjszakád.

A legfélelmetesebb dolog, hogy egyedül kell lenned otthon. ” Mi van ha most leszek rosszul, és senki nincs itthon aki segíthetne, orvost, mentőt hívhatna” Már nyúlsz is a telefonodhoz, hogy legalább valakivel beszélhess, és elmond sokadjára, hogy már megint szarul vagy.

Az évek alatt belenyugodtál abba, hogy neked ezzel kell leélned az életed. Ráadásul ezt más is mondja Neked. Belefáradtál, és már rég feladtad. Úgy érzed, hogy nem vagy már elég erős. Eleged van, gyűlölöd ezt a rabságot.

Igen, mindent kipróbálnak rajtad. Ha ez nem jó majd kapsz másikat. Aztán azon veszed magad, hogy már a bogyóktól függsz. A rohamok újra és újra lecsapnak. Érzed, s közben tudod, hogy ezek csak “lekapcsolnak” és azt is, hogy mást kellene tenned, de nem tudod mit.

Aztán tényleg beteg lettél. Lázas vagy, fáj a fejed, a hátad szét akar szakadni, és ugatva köhögsz. Persze érkezik a roham, mert hiszed, hogy ez is része az állapotodnak.

Tovább megyek. Meg vagy győződve róla, hogy nem “tüdőgyuszid” van, hanem ez a vég, és mindent látsz előre.

Honnan tudom mindezt?

Mert én is pontosan ezt csináltam 6 éven keresztül. Rettegtem mindentől, és mindenkitől. Nem mertem elindulni sehova, mert már jó előre tudtam, hogy útközben pánikrohamom lesz, és ezért marokszámra zabáltam a gyógyszereimet.

Amikor megelégeltem – addigra már mindenki magamra hagyott -, komoly döntést hoztam:

Minden külső segítség nélkül le fogom küzdeni a szorongásaimat, félelmeimet.

Közel 2 évig dolgoztam az ügyön, de végül sikerrel jártam.

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

Szia! Itt Marik Laci.

Van egy jó hírem számodra.

Neked nem kell két évet melóznod azon, hogy végre szabadon, rohamok, szorongások nélkül élhesd az életed.

Összegyűjtöttem Neked azokat a dolgokat és feladatokat, amelyekre az elkövetkezendő időben szükséged lesz.

Fontos tudnod.

Mind azt, amit tőlem hallasz, tanulsz, azt én kipróbáltam, azaz én voltam a teszt alany. Nos azért ez annyira nem volt vicces, mert akkor még én is nyakig ültem a “cuccban”

Utáltam, undorodtam ettől a szemét, gané állapottól. Viszont egy dolgot tudtam. Ebből a háborúból csak én jöhetek ki győztesként. Ez tartotta bennem a kitartást.

Az elmúlt pár év alatt a sok-sok cikk, és videófelvétel közben írtam három, nagyon fontos könyvet is…

… mert úgy éreztem, azt a tudást ami bennem van, azt tovább kell adnom úgy, hogy azt bárki, bármikor használhassa.

Ne kelljen a Emailek között keresni, kutatni, hanem azonnal ott legyen mindenki előtt, akinek egy adott pillanatban szüksége van rá.

Saját tapasztalatból tudom, hogy mindenki kapkodva, ide oda ugrálva próbálkozik megoldani a pánikot, miközben a rohamok ugyan úgy, és ugyan olyan sűrűséggel érkeznek. Ekkor van a nagy visszaesés,  és legtöbbször a végleges feladás.

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

Miért lesz jó Nekem, ha elolvasom a könyveidet?

 • Az első és legfontosabb, hogy a könyvekből pontosan tudni fogod a lépéseket, hogy milyen sorrendben, és tempóban haladj előre.
 • Nem kell a következő feladaton gondolkodnod, mert azt is megtalálod a könyvekben.
 • Megtudhatod, hogy miért is kell megküzdened a pánikbetegségeddel.
 • Leírtam azt is, hogy ha végig csinálod az összes feladatot, akkor mi vár rád a pánik után. Szerintem ez mindent visz, hisz most még fogalmad sincs arról, hogy milyen a pánik, pánikrohamok nélkül élni.
A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

1.) “Menekülés a Pánik poklából” című könyv.

Ez egy regény, és ezzel kell kezdened.

Ha ezt a könyvet elolvasod, nagyon sokszor magadra fogsz ismerni. A történet főszereplője egy hölgy 😉 a vállalkozó családanya, akit villámcsapásként ért az első roham. Szinte mindenét elveszítette, és még a gyermekeit – még ha átmenetileg is -, de a férjére kellett bíznia. Ekkor indult neki az ismeretlennek, és felvette a kesztyűt a pánik ellen.

 

 

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

2.) “Fordítva”

Ez a minikönyv a második a sorban.

Kivétel nélkül mindenki fordítva kezd hozzá a pánikrohamok, a pánikbetegség leküzdéséhez. Ebben a minikönyvben írtam le, és magyarázom el Neked, hogy hogyan fogj hozzá, és persze azt is, hogy miért kell lezárnod a pánikos életed egy életre.

Ne feledd!

Ezt kell elolvasnod a tankönyv előtt, és mindent jobban fogsz érteni.

 

 

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

3.) “Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol” A pánikbetegség öngyógyítása

Ez egy komplett tankönyv.

18 fejezeten keresztül lépésről, lépésre tudsz vele haladni. Minden fejezet végén feladatok várnak Rád, amelyeket el kell, és el tudsz végezni.

Nem kapsz benne utasítást további gyógyszerek szedésére, és a jelenleg szedettek adagját sem állítom be Neked.

Az elmúlt év tapasztalatai alapján tudom, hogy ezt is olyan gyorsan olvasod el, mint a regényt, majd kezded elölről, mert rájössz arra – és persze emlékezni fogsz, hogy mit javasoltam -, hogy lassan kell haladnod a cél felé. Ez nem futóverseny.

Fontos dolog, hogy…

…a könyvek sima elolvasása NAGYON kevés. A benne leírtakat vedd komolyan. Legyél szigorú önmagadhoz, és meglátod, hogy nagyon rövid idő alatt minden megváltozik körülötted.

Mi fog történni azután, hogy elolvastad, és alkalmaztad a leírtakat, a feladatokat.

 • Miután megtudod, hogy hogyan kezeld az épp érkező rohamot, napról napra csökkenni fog a száma. (észre sem veszed majd, hogy lesznek napok amikor már meg sem érkezik).
 • Reggel nyugodtabban, felhőtlenül kezdődik. (nem a rohamoddal fogsz küzdeni, hanem csinálod a dolgod úgy, mint rég).
 • Bátrabban nekiindulsz az ismeretlennek. ( elmész kirándulni, simán bemész dolgozni, tudsz a családoddal lenni).
 • Bent tartózkodni valahol már sima ügy ( a vásárlásaid élmények lesznek, és nem egy félelemmel teli rövid idő).
 • Otthon egyedül? Ó kit is érdekel már? (Úgy elfoglalod majd magad, hogy mire eszedbe jutna bármi is, már hazaértek a többiek).
A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

Akik már olvasták, és alkalmazzák a könyvekben leírtakat.

Nagyon köszönöm Önnek ezt a REMEK könyvet. Még nem olvastam teljesen végig de mar nagyon sokat segített.
2 éve vagyok pánikbeteg és agorafóbiám van ami abban nyilvánul meg hogy sajnos nem tudtam hosszú távot megtenni mert nagyon féltem h út közben rám jön ez a fránya roham és nem lesz aki időben segítsen és meghalok.
Már tudom hogy mindez csak az agyam szüleménye. Pár napja sikerül 610 km utat megtennem és 1 év után újra látni a szüleimet és az otthoni barátaimat….Mindezt Önnek köszönhetem, mert alkalmaztam a könyvben leírtakat.

T. Marietta

Üdv Laci!
A könyveid augusztusban kaptam meg többször is elolvastam.

A feladatokat szép sorban csinálom. A rossz szokásokat, beidegződéseket kizártam. Jelenleg a gyógyszer elhagyásán dolgozom. A könyvben leírtak érthetőek és hasznos volt számomra, a változás utján vagyok s legyőzöm a mocskot teljesen! Köszönöm a segítséged!

Tamás

Köszönök szépen mindent kedves Laci!
Neked köszönhetem,hogy már több mint 2 éve jól vagyok!
Köszönöm a bátorítást,,a kemény szavakat “.
Neked köszönhetem az Új Életemet.
Hálásan köszönöm!
Ildikó

Szia Laci!
Nagyon hálás vagyok, hogy rád találtam.
Hatalmas igazságokat “vágsz” az arcomba!
Nagyon az elején vagyok,de még soha nem voltam ilyen eltökélt hogy végre megszabaduljak ettől a szörnyetegtől!

Én is próbáltam mindent:
– pszichológus
– pszichiáter ( gyógyszeres kezelés)
– jóga
– angyal terápia 😂
– munkába menekülés ( elterelés)

Amit Te tanítasz az segít. Köszönöm

Tímea

Hogyan juthatok hozzá én is?

A könyvekhez egyenként nem tudsz hozzájutni (hamarosan tudni fogod miért), mert úgy össze van csomagolva, hogy nem lehet különválasztani őket. Hidd el egyben jobb az egész.

Tudnod kell azt is, hogy a postás nem fog Nálad csengetni, azaz nem a Posta viszi. Az a helyzet, hogy pár hónappal ezelőtt még erre is volt mód, de a Magyar Posta olyan mértékben emelte a postadíjat (1.650 Ft/ szállítás), hogy úgy döntöttem nem rendelek több könyvet a nyomdától.

Ehelyett, a könyvcsomag “E” formában jut el hozzád. Ez azt jelenti, hogy az általad megadott E-mail fiókodba fogok elküldeni mindent. Ez többek között azért is jó, mert bárhol tudod olvasni. Otthon, az utcán, a buszon, a munkahelyeden (asztali számítógép, laptop, táblagép, okostelefon is olvasható).

A pánikbetegség öngyógyítása

könyvcsomag ára:

6.750 Ft

a vészhelyzet végéig:

2.950 Ft

és szinte azonnal hozzáfoghatsz a pánikod leküzdéséhez.

De nincs még vége.

Nézd meg, hogy milyen PLUSZ ajándékok várnak még Rád a könyvek mellé!

A három darab “E” könyv mellé tartogatok itt még valamit számodra.

 

Tudom, mindenki figyelme csak 2-3 napig tart. Ez úgy működik, hogy az első nap még lelkes vagy, majd a másodikon már flegmábban kezeled a dolgot, a harmadikon meg az “ej ráérünk arra még” és a pánikod megoldása a képzeletbeli kukában landol.

Ezért…

…kapsz tőlem egy olyan levélsorozatot 30 napig, amelyben fenntartom benned a lelkesedést. Ez úgy fog működni, hogy minden 3. napon megérkezik egy levél, amelyben további feladatokat kapsz tőlem.

Jár hozzá egy 1,5 órás videó is.

 

Ahogy már sokszor említettem, nem minden fért bele a könyvekbe. Ezért kamera elé ültem, és élős szóban elmondtam azokat a dolgokat, melyeknek nem jutott hely a könyvben.

Tehát

Benne lesz a csomagban a videó letöltési helye is. Nincs más dolgod, csak kattintasz, és azonnal nézni, hallgatni tudod.

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham
A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

Gyakran feltett kérdések a rendeléssel, kifizetéssel kapcsolatban

A megrendelő lap kitöltését követően átirányítalak a fizető oldalra, ahol eldöntheted, hogy milyen formában fizeted ki a 6.750 Ft-ot, és ezzel egyidőben azonnal küldök egy E-mailt, amelyben megtudod, hogy ezt a hatalmas csomagot (3 db könyv “E” formában) megrendelted, és mikor fogod megkapni.

Ha nem találod az E-mailt, akkor keresd a “spam” és/vagy a Promóciók mappádban a leveleződben.

Több fizetési mód közül választhatsz.

 1. A leggyorsabb, ha bankkártyáddal fizeted ki az összeget. Ez azért előnyös, mert a fizetést követően, szinte azonnal megkapod a csomagot az E-mail fiókodba, és azonnal letöltheted a megrendelésedet.
 2. Ha a PayPal-t választod, akkor azonnal értesítést kapok arról, hogy kifizetted a csomagod árát. Ekkor 24 órán belül elküldöm az általad megadott E-mail fiókodba a teljes csomagot.
 3. Banki átutalás esetén is hasonló a helyzet. Ma már szinte azonnal átutalódik az összeg, így arról is küld a bankom értesítést. Majd 24 órán belül küldöm a teljes csomagot az E-mail fiókodba.

A megadott számlaszám biztonságos, Magyarországi számla. A PayPal bankkártyás fizetés is ugyan erre a számlára érkezik.

Természetesen igen. Az átutalás esetén vigyáznod kell, mert a bankod + költséget fog felszámolni. Ezért ajánlom a PayPal fizetés valamelyikét, hogy valóban csak annyit fizess ki (6.750 Ft), amennyit itt látsz a weboldalon.

Első lépésként nézd meg az E-mail fiókod “Spam”, vagy Promóciók mappáját is. Ha ott sem találod, akkor azonnal írj nekem a support@ megoldottam.hu E-mail címre!

Ha Freemail, vagy Citromail fiókod van akkor nézd meg, hogy nincs-e véletlenül tele, mert ekkor én hiába küldtem el, nem tudod fogadni a csomagot. Ezért javaslom a Gmail fiókot, mert oda biztosan megérkezik minden.

Itt tudod megrendelni a

pánikbetegség öngyógyítása

könyvcsomagodat

6.750 Ft

helyett

2.950 Ft -ért.

Ügyelj az adatok helyességére.

Share
Tweet
Pin