Itt van egy INGYENES leckesorozat a pánik ellen

Az én történetem

Egy sima téli nyaralásnak indult az egész. Harmad nap egy szédüléssel járó rosszullét, majd az “itt van vége” érzést követően átéltem életem első, de nem utolsó durva pánikrohamát.

Ekkor még nem is sejtettem, hogy az életem gyökeres változás előtt áll. Közel 6 év küzdelem, szenvedés után döntöttem el, hogy megküzdök ezzel a rohadék betegséggel.

Nekem 2 évembe került.

Neked nem kell ilyen hosszú idő, ha elfogadod a segítségemet.

Elmondom, hogyan küzdöttem le a pánikbetegséget.

Marik Laci vagyok, hús, vér ember, és én fogok neked segíteni.

Ezek után jöjjön Te történeted

Az első jel

Először csak azt hitted, hogy egy múló rosszullét az egész. Amikor elkezdett rendszeressé válni megijedtél, hogy nagyobb a baj, mint azt sejtetted. Irány az Internet, és nagyon hamar rátalálsz azokra, akik hasonló gondokkal küzdenek.

Voltál orvosnál is

Ahogy az teljesen normális, Te is felkerested a dokidat és elmondtad neki, milyen problémával küzdesz. Meghallgatott, és közölte veled: Ön pánikbeteg! Szép lassan előkerült a receptfelíró tömbje, és beindul a kísérletezgetés. Az alany Te vagy.

Szeded a gyógyszereket

Több hónapja szeded a gyógyszereket, és azt veszed észre, hogy lassan semmi nem érdekel. Az állapotod semmit nem javult, vagy épphogy észrevehetően vagy jobban. A rosszullétek, a rohamok továbbra is rendszeresen megjelennek akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá..

Belenyugodtál

Elérkezett az a pillanat, amikor örökre elfogadod, hogy neked ezt a lapot osztották. Így kell leélned az életed, ahogy azt már a legelején közölték veled. Pánik, rohamok, állandósult rosszullétek.

Miért hiszem, hogy neked is tudok segíteni.

Az elmúlt közel 7 év alatt több, mint 7000 ember kérte, és kapta meg a segítségemet. Legtöbbjük nem elégedett meg az első levélsorozattal, ezért továbblépett, és olvassa a könyvemet, könyveimet. A visszajelzésekből tudom, hogy sokaknak gyökeresen megváltozott az élete a kapott leckék alatt, és után.

pánikos kérte a segítségemet

Könyvet írtam

ember tanult a könyveimből

Cikket, blogbejegyzést írtam

{

Ahogy írtad is, azonnal megkaptam a leckéket. Magamra ismertem benne, aztán persze kezdtem elölről az egészet. Elképesztő mennyi segítség van benne. Köszönöm a segítséged.

– Zsuzsi

{

Nagyon köszönöm a segítségedet. Megérkezett az első levél, és már olvasom is, türelemmel,
ahogyan javasoltad. Hálás köszönet a
céltudatos pontokba szedett lépésekért. Már most sokat segítenek.

– Sarolta

{

Őszintén fogok írni. Nem hittem el, hogy ingyen lesz az egész. Már a 8. levél érkezik, és már sokkal jobban vagyok. A Neten nem találok ennél jobb, és több segítséget.

Köszönöm ezt az egészet Laci.

– Zita

Itt van a Te segítséged is.

Előkészítettem Neked 10 + 1 leckét azért, hogy mihamarabb hozzáfoghass a pánikod leküzdéséhez. Minden levélhez videómagyarázat is kapcsolódik, így lesz a 10 levélből 20 db üzenet.

Lépésenként, és naponta fogod megkapni az tanácsaimat, amivel én is megoldottam a pánikrohamaimat.

Mi van a levelekben?

Videó

Hogy ne csak olvasd, halld is a tanácsokat

i

Magazin

A megoldottam magazin néhány példányát is letöltheted

Lecke sorozat

10 +1 db leckesorozat 11 napon keresztül.

A leckesorozatnak nincs ára:

Ingyenesnek indult 2011-ben és az is marad.

Itt tudod kérni a saját 10+1 részes E-mail leckesorozatot

Mi fog történni a megrendelésed után?

 

 1. A neved és az E-mail címed megadása után azonnal elküldöm az első levelet, majd további 10 napon keresztül látlak el jó tanácsokkal.
 2. A levelekért soha nem kértem, és nem kérek pénzt. Ha még is találsz benne ilyen utasítást, akkor kérlek azonnal szólj, mert azt a levelet nem én küldtem neked.
 3. Ha a levelekkel, vagy a videókkal kapcsolatban segítségre van szükséged akkor kérlek írj, a support@megoldottam.hu E-mail címre.
 4. Adatvédelmi törvény értelmében el kell fogadd, hogy az adataid megőrzésre kerülnek, azokat másnak ki nem adjuk. A megadott adatokat csak a megrendelésedhez használjuk fel. E-mail címedre nem küldünk kéretlen, reklám leveleket. Erről a listáról bármikor leiratkozhatsz.

NAGYON FONTOS!

Az általam javasolt megoldási javaslatok nem helyettesítik a kezelőorvosod, az általad választott szakember tanácsait, gyógyszerszedési utasításait. Ezzel kapcsolatban minden esetben fordulj hozzá.

Tudom, ismerem a kérdéseidet:

 

 • Ha egy orvos nem tud segíteni, akkor te Laci miért gondolod, hogy tudsz? (Az orvosoknak te csak egy páciens vagy. Nagyon kevés foglalkozik, kizárólag csak pánikbetegekkel.)
 • Úgy gondolom, hogy mindent megteszek ellene, de eddig eredmény nélkül. Mi újat tudsz még mondani? (Ha a gyógyszer szedését tartod mindennek, akkor már rossz.
 • Tudom, hogy valamilyen szervi bajom is van, csak nem találják, vagy egyszerűen nem akarják elárulni nekem. (Nem. Nem titkolnak ők semmit. Kitalálni meg nem fognak azért neked egy betegséget, mert te azt szeretnéd)
 • A doki megmondta: Ezzel kell élnem, és kész. (Nos, ez a mondat is azok közé tartozik, amit én már rég megcáfoltam)
 • Szedtem már bogyókat, de semmi eredménye. (A gyógyszer csak átmeneti segítséget jelent. Hosszútávon benned fogja tartani a pánikbetegséget, a stresszt, a szorongást. Vigyázz! Nem hagyhatod csak úgy abba a gyógyszerek szedését).
 • Rengeteg embert ismerek, akik hasonlóan pánikbetegek, mint én. Én miért legyek kivétel? (Ha te azok közé fogsz tartozni, akik végig csinálják, és elfelejtik naponta megélni a rohamokat, akkor te is kivétel leszel)
 • Máskülönben ez így kényelmes, csak nem árulom el senkinek. (Ez se rossz ötlet, meg az se, hogy már mindenki csak találgat, hogy mi van veled)

Ki vagyok én?

Mikor megéreztem a szabadság izét, nem akartam magamban tartani azt, amit megtanultam. Nekiültem, és leírtam mindent, amire neked is szükséged lesz az elkövetkezendő időben.

Ha elfogadsz annak ami vagyok, akkor nem lesz nehéz. Ehhez most mindent törölnöd kell a fejedből, mert enélkül esélyed sincs arra, hogy Te is kikerülj abból a zárt burokból, ami most még körülvesz. Honnan tudom?

8 év nagyon hosszú idő. E röpke pár év alatt szinte minden helyzetben ott támadott rám, ahol a legkevésbé kellett volna. Egy szépnek induló téli nyaraláson kaptam az első jelet arra, hogy valamit változtatnom kellene. Persze, hogy nem tettem meg. Kaptam a pofont a pániktól folyamatosan.

Én készen állok arra, hogy minden tudásomat átadjam neked.

Felkészültél? Kezdhetjük?

© 2011-2018 Minden jog fenntartva. A Pánikakadémia.hu a Megoldottam.hu csoport tagja, és tulajdona.