[ Az egész Életed fog ezzel megváltozni ]

1 nap alatt elolvasod, mint egy regényt…

…aztán pár nap múlva újrakezded mert megérted, hogy nem elég (el)olvasni, csinálni is kell.

Simán, érthetően, felesleges mellébeszélés nélkül.

Marik Laci - Az író

“Képes leszel Te is lépésről lépésre megváltoztatni az életed. Pontosan úgy ahogyan azt én tettem”

v

Szia Laci!

Siker élmény miatt kereslek 🙂

Január elején vettem meg a könyved……2 szer egymás után kiolvastam. Először gyorsan 1nap alatt, utána lassan 3 nap alatt.

Miután kiolvastam elkezdtem alkalmazni. Meg mondom őszintén, 2 hétig mindennap volt kisebb rohamom……..de kb. 1 hete mintha kicseréltek volna…….
Pörgök egész nap…….fejjel megyek olyan szituknak, amiket idáig félve csináltam…

Vannak néha rezgések de főleg akkor, mikor eszembe jut, hogy ott volt már rohamom………de legyőzőm pár perc alatt………

Tudod mit mondok magamba mikor jön:
– Gyere csak rohadék, úgyis ėn vagyok az erősebb…. .ės el is tűnik!!!!!!
Szóval napról napra jobb. Köszi…… ės nagyon jól esett,hogy ez most le is írhattam…

További sok sikert!
Üdv: egy 6 éve pánikos

v

Kedves Laci

 

Muszáj írnom neked, mert amin az elmúlt néhány napban mentem át az nekem olyan boldogság volt, amin te már átmentél! 🙂

Nyaralni voltam a családommal, ami nálam 11 éve úgy működött, hogy stressz, izgalom, mikor miért nem tudok aludni stb…de hisz te is ismered!
Még alig a felénél járok a könyvben, és máris egy sokkal nyugodtabb, és csodálatos nyaraláson vehettem részt!
Egyetlen egyszer sem éreztem a pánik nyomát sem. Kivételt képez az az egy alkalom amikor a föld alatti barlangban sétáltunk. Figyeltem az idegenvezető izgalmas beszédét és egyszer csak derült égből….
És azt tettem amit mondtál, nem küzdöttem ellene, hadd jöjjön. És mielőtt észhez tértem volna, el is múlt!!!!!
Ez olyan jó érzés volt és olyan magabiztosságot adott, amilyet már régen éreztem!!!!

Nagyon-nagyon köszönöm neked!!!!!! És a Jó Istennek ,hogy sikerült Rád találnom!!!!

További sok sok pánikosnak segítő napot kívánok neked! Te tudod a legjobban micsoda csodát teszel!!!!!!!
Köszönöm!!!!

Eszter

Kezdhetjük?

A nevem Marik Laci.

Nem bújtam soha álnév mögé. Nyíltan felvállaltam a betegségemet, annak minden részletét már annak idején is.

Végig csináltam, átéltem, és hasonlóképp szenvedtem én is a pánikbetegségtől pontosan úgy, ahogy most Te is. Amikor elegem lett abból, hogy a halál, a temetés, az állandó szorongás, az addigi boldog életem teljesen tönkre ment, beálltam a tükör elé, és csúnyán kiosztottam magam.

Tisztában voltam azzal, hogy hatalmas lesz a feladat, de már akkor tudtam, hogy ebből a pánik, és közöttem lévő háborúból, csak én kerülhetek ki győztesként.

A jegyzeteimből kiválogattam, és felépítettem egy valóban működő stratégiát a pánikbetegség ellen. Elsősorban saját magamnak készítettem, írtam le, de amikor rájöttem, hogy minden működik, akkor döntöttem úgy, hogy ezt veled is megosztom.

Tudod mekkora segítség lett volna, ha akkor egy ilyen stratégiát a kezembe vehettem volna?

Ezzel szemben, egyfolytában csak olyan könyveket, jegyzeteket, blog-ot olvastam, ahol pánikbetegek arról írtak, hogy milyen mélységű, és erősségű rohamokat éltek át, de…

…senki nem írta le, hogy mit kell tennem a pánikbetegség ellen.

Tudom, ismerem a kérdéseidet:

 • Ha egy orvos nem tud segíteni, akkor te Laci miért gondolod, hogy tudsz? (Az orvosoknak te csak egy páciens vagy. Nagyon kevés foglalkozik, csak pánikbetegekkel.)
 • Több éve mindent megteszek ellene, minden eredmény nélkül. (Ha a gyógyszer szedését tartod mindennek, akkor már rossz. Nem szervi bajod van, de ezt már hallottad mástól is. Fogadd el, mert ez ez igazság)
 • Tudom, hogy szervi bajom is van, csak nem találják, vagy nem akarják elárulni. (Nem. Nem titkolnak ők semmit. Kitalálni meg nem fognak azért egy betegséget, mert te azt szeretnéd)
 • A doki megmondta: Ezzel kell élnem, és kész. (Nos ez is azok közé tartozik, amit én már rég meg cáfoltam)
 • Szedtem már bogyókat, számokkal is játszottam, de semmi eredménye. (A gyógyszer csak átmeneti segítséget jelent. Hosszútávon benned fogja tartani. Vigyázz! nem hagyhatod csak úgy abba a szedését).
 • Rengeteg embert ismerek, akik hasonlóan pánikbetegek. Én miért legyek kivétel? (Ha te azok közé fogsz tartozni, akik végig csinálják, és elfelejtik naponta megélni a rohamokat, akkor te is kivétel leszel)
 • Máskülönben ez így kényelmes, csak nem árulom el senkinek. (Ez se rossz ötlet, meg az se, hogy már mindenki csak találgat, hogy mi van veled)

Most nézzük meg, hogy Te ma hol tartasz?

 1. Amikor már a sokadik pánikrohamon, szorongásos órán vagy túl, elgondolkozol azon, hogy ezzel fogod leélni az életed, és ennek megfelelően tervezed, éled a mindennapjaidat.
 2. Szép lassan leépítesz mindent magad körül, és nem mersz, nem fogsz bele új, érdekes dolgokba.
 3. Ha kell a barátaiddal, a családoddal is megszüntetsz minden kommunikációt. Nem tervezel programot, nem veszel részt ezeken.
 4. A munkádat is már felületesen végzed, mert ott van benned a félelem, hogy akár a következő pillanatban rosszul lehetsz.
 5. Már az is megfordult a fejedben, hogy ott hagyod az állásod, és örökre táppénzre mész, feltéve ha nem küldenek el hamarabb, mert már nem lehet rád számítani.
 6. A vállalkozásod, a céged hanyatlásnak indul, mert se az alkalmazottaiddal, sem az ügyfeleiddel nem tudsz (akarsz) tárgyalni.
 7. A család összes pénzét (konyha pénzt is) a dokikra, gyógyszerekre költöd, mert hiszed, hogy ezzel kordában tudod tartani a betegséged.
 8. Szép lassan anyagilag, erkölcsileg tönkre mész, és meg vagy lepődve azon, hogy miért pártolt el tőled szinte mindenki?
 9. A családod már nem hisz neked. Hazugnak, szimulálónak tartanak, és a végén egyedül hagynak.

Az első lépés!

a) Átgondolod, hogy mi mindent tettél az elmúlt időben a pánikod ellen? Vigyázz! Hajlamosak vagyunk arra, hogy a legszebb történetet kreáljuk már saját magunknak is. Ne hazudj magadnak! Csak arra mond, hogy megcsináltad, amit valóban meg is tettél.

b) Elfogadod, hogy csak lépésről, lépésre haladhatsz. Azaz idő, ami még hátra van a pánikod megoldása felé, már csak töredéke annak, amit eddig társbérletben vele töltöttél. A leckéket ha kell többször elolvasod, hogy a végrehajtása pontos, és hibátlan legyen.

c) Félreteszed az összes előítéletet, ami eddig azért volt benned, mert sokan, sokféle képen mondták, magyarázták el neked. Volt aki lehülyézett, hazugnak tartott azért, mert a betegség nem egy nagy pattanás, amit látni lehet. Lehetőleg ne add össze azt az összeget, amit eddig költöttél el a betegségedre.

d) Megfogadod, hogy erre a módszerre koncentrálsz, és nem kevered mással. Nem jársz varázslóhoz, nem kezdesz el mások által ajánlott tablettákat, bogyókat szedni (az orvos által felírtakat kivéve).

A második lépés

a) Hozzáfogsz a könyvhöz, a leckékhez és ha kell újra, és újra elolvasod azokat a részeket, amelyekben magadra ismertél. Nem habzsold be, mert akkor a pánikod leküzdését is hasonlóan fogod csinálni.

b) Ez most nem egy futóverseny, ahol elsőnek kell lenned. Ha úgy érzed, hogy a könyvvel végeztél és meg is értettél mindent, akkor ülj le pihenni, és értekeld ki az olvasottakat. Soha  ne hagyd, hogy azok is beleszóljanak a hallottakba, olvasottakba, akiknek egy merő fogalmuk sincs arról mi is a pánikbetegség?

c) Emlékszel? Nem látszódnak rajtad a betegség jelei. Ezt egyelőre csak te érzed. Tudom, hogy közben megkaptad azt a 10 részből álló leckesorozatot, ami folyamatosan aktívvá tesz. Ne csábítson el, mert előfordulhat, hogy megzavar, és kapkodósabbá tehet. Ergo… az ellenkezőjét érheted el.

A harmadik lépés

Lassan elérkezünk a végső lépéshez. Mielőtt tovább lépnénk, meg kell állnod, és nagyon komoly döntést kell hoznod. Ha azt mondom, hogy akár már holnap pánikmentes leszel, akkor hazudnék neked. Ezért:

El kell döntened, hogy végig csinálod, és akkor nagyon rövid idő múlva, már nyomokban se emlékszel arra, hogy valaha pánikbeteg voltál. Hagyod, hogy kézen fogva vezesselek, és azt szó nélkül, ellenkezés nélkül teszed. Elfogadod, hogy az életed gyökeres változáson megy majd keresztül, mert ezzel egy időben az életkörülményeid is megváltoznak majd. Merészebb leszel, és azokat a dolgokat is megmered majd tenni, amit eddig halogattál. Vagy…

Belenyugszol abba, hogy ennek így kell lennie, és ez megváltoztathatatlan. A pánik jött, és marad is. Vállalod a felelősséget arra is, hogy akár a családodat, az egzisztenciádat is elveszítheted. Nem érdekel, hogy mi fog veled történni, mert gyengének érzed magad ehhez. Úgy gondolod, hogy számodra az kellemes, ha másokban keresed a saját problémádat.

Ha úgy gondolod, hogy ez az, ami rád is igaz, akkor arra kérlek, hogy ne olvass tovább, mert neked nem tudok segíteni.

Itt van! Most bemutatom Neked a

Megoldottam Pánik Megoldás rendszerét.

Az elején én is agyon bonyolítottam az egészet. Nem hittem el, hogy ennyire egyszerű lesz az egész. Hatalmas megoldásokban gondolkodtam, amihez természetesen rengeteg pénzre is szükségem lett volna. Itt álltam meg, mert akkora már egy buznyákom se volt erre. Azt hittem, hogy komplett hegyeket kell átmozgatnom hozzá. Szerencsére tévedtem.

Amikor belefogtam a leírásokba már tudtam, hogy több dolgot kell elkészítenem. Mikora kész lettem vele (kb 2 év alatt), már csak azon kellett gondolkodnom, hogy milyen ütemezéssel adjam át neked.

1) A könyvemben (Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol) 270 oldalon, fejezetenként minden le van írva ami ahhoz szükséges, hogy megértsd, amit az első perctől kezdve magyarázok: nem kell ezzel élned, és van megoldás a pánikbetegség ellen.
Rövid történetekkel mutatom meg, hogy mi mindent tettem annak érdekében, hogy mihamarabb túl legyek rajta.

2) Minden fejezet végén…na jó, közben is találsz feladatokat.

3) Készen áll egy 10 részes E-mail leckesorozat. Tudatosan készült ez is mert ismerlek. Az első nap lelkes vagy, és olyan sima minden perc. (Ezt jelezték vissza azok az emberek, akik beszéltek velem.)

A második napon már elkezdesz halogatni, és elhessegetni a feladatokat. Ezért érkezik meg a harmadik napon a következő lecke. Így 30 napon keresztül szándékosan tartom benned a lelkesedést.

Figyeld csak! Ezt írták azok, akik már használják a megoldásaimat.

Már egy éve olvasgatom a leveleit, amiket Öntől kapok( kapunk). Tetszenek! Azt hiszem, Ön segített nekem abban, hogy a nehezén átlendüljek, és letegyem a hangulatjavító szereket. Ez nem vicc!! Nagyon sokat segített, és ezért mindig hálás leszek!! Egy 32 éves Nő vagyok, aki “csak” 2 évet volt pánikbeteg. Voltam ezzel a ******-nál is, de nem vette komolyan az egészet. Kinevetett, és ezt követően találtam Önre!

Nikolett

Kedves Laci!

Nagyon köszönöm a segítségedet. Megrendeltem a könyved, a
pánik csomagot. Megérkezett. Már olvasom is, türelemmel,
ahogyan javasoltad. Valóban nagyon elgondolkodtató amit írsz
és megpróbálom átfolyatni magamon az infókat hogy kiszűrje
az agyam azt ami neki kell belőle. Hálás köszönet a
céltudatos pontokba szedett lépésekért. Már most sokat
segítenek.

Üdvözlettel: Ildikó

Ezrek és ezrek szenvednek ebben a betegségben, mert nem vállalják magukat. Én is elkövettem ezt a hibát. Vállalni kell gyarlóságunkat.
Folytassa munkáját. Nekem segített.
Köszönöm. István

Kedves Laci,

Nem olyan régen kaptam kézhez a könyvedet és persze szépen fokozatosan, ahogy írtad a honlapodon nekiálltam a pánikbetegségem elleni “harcnak”. Tegnap jött rám egy roham kicsit csodálkoztam is mert ilyen rohamban még nem volt részem jött és ment, kicsit furcsa volt bár örömmel töltött el , végig a roham közben a te szavaid jártak a fejemben. Lehet hülyén hangzik, de folyton magamhoz beszéltem egyes részeken, hogy ne legyen rohamom és végül sikerült roham nélkül végig csinálni azt a hosszadalmas utat. Hiszem, hogy nekem is sikerül legyőznöm, ahogy neked is sikerült.

Baráti üdvözlettel: Csenge

Ez csak néhány vélemény azoktól, akiknek sikerült, és azóta megértették, hogy nem kell a pánikbetegséggel leélniük az életüket. Ők azóta már más életet élnek. Ennyi ember nem tévedhet. Igaz?
Ez most nagyon fontos, és büszke is vagyok rá.

Nem könyvből olvastam ki, nem “Amerikai” szisztémát fordítottam le, hanem megcsináltam, végigjártam helyetted ezt az utat. Leírtam mindazt, ami ahhoz kell, hogy te is pánik nélkül élhesd az életed. Leírtam mindent, amire szükséged lesz az elkövetkezendő, már csak rövid időre.

Imádtam amikor írtam a könyvet, mert tudtam, hogy ez lesz a te megoldásod is. Olyan lelkes voltam, hogy nem is akartam befejezni. Mindent megmutatok, és elmagyarázok neked érthetően, és nem tudományosan.

A “Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol” sok sok pánikbetegnek segített már eddig is.

Az elmúlt időben – ami több, mint 8 év -, nagyon sokan kérték tőlem, hogy ha lehetőségem van, adjak sokkal több feladatot. Sokáig ellenálltam, de aztán egy fontos dátumhoz igazítottam a lehetőséget.

Büszkén mondhatom el, hogy a könyvem Európa több országába eljutott. Franciaországtól, Ukrajnáig, Szlovákiától, Törökországig postáztam el. Ezen kívül nagyon sok magyar városba, és községbe vittel el a futár.

Ha valaki, akkor én tudom, hogy sokkal több embernek van rá szüksége. Tudom, hogy mekkora segítség akkor, amikor már semmi sem segít. A gyógyszerek csak átmeneti megkönnyebbülést hoznak, az orvosok meg nem tudnak hasznos tanácsot adni.

Így, a következő döntést hoztam.

Nekiültem újra a könyvemnek, és több hónapos munkát követően az első kiadáshoz képest, több változtatást hajtottam végre benne.

Megőrülök Laci!

Most le fogsz cseszni, mert megszegtem az ígéretem. Hajnal kettőkor fejeztem be a könyv olvasását, és úgy, hogy le se bírtam tenni. Most azért is kezdem elölről, ahogy írtad is.
Most már biztos vagyok abban, hogy ezt én is megcsinálom.

Az kevés, hogy azt írom köszönöm! Zita

Most viszont elárulom a könyv legnagyobb titkát.
Készítsd fel magad, mert ez konkrétan nincs leírva a könyvben.

Mikor megértettem, hogy a pánik nem örök, és bárki számára leküzdhető “nyavalya”, arra lettem figyelmes, hogy elkezdett megváltozni bennem, körülöttem minden.

 • Türelmesebb lettem az emberekhez (addig nyűgös voltam mindenért).
 • Többen keresték a kapcsolatot velem (akartak az emberek velem beszélgetni).
 • Értékesebb emberek társaságát találtam meg (valódi, és új ötleteket kaptam).
 • A családommal közvetlenebb lett a kapcsolatom, a viszonyom (válásomat követően nyugodt lett a családommal, a gyermekeimmel a kapcsolatom).
 • Megérkeztek a munka ajánlatok, és ezzel együtt a pénz is (mert legyünk őszinték. Sokszor a pénz a kiváltó ok).

A könyv, és a benne leírt dolog olyan pozitív változást képes hozni az életedbe, ami most még hihetetlen, de amikor megtapasztalod, megérzed ezeket, jössz rá arra, hogy a pánikod leküzdése, megerősít, más emberré tesz, és nem utolsó sorban emberré tesz.

Ahogy olvasod a könyvet – veszed észre -, hogy elkezdesz majd másolni. Arra leszel figyelmes, hogy már nem is igazán a pánikkal, a pánikoddal foglalkozol, hanem elkezded tervezni a jövődet.

 • Mit fogsz majd utána csinálni?
 • Hogyan fogod a dolgokat kezelni?

Többek között erre is kapsz ötletet a könyvben.

A “Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol” a legnagyobb pánik elleni csomag. De mi van benne?

Benne van #1. 18 + 3 új fejezet, mert részletesen leírtam, mit is kell tenned? (az egyikben például elmagyarázom, hogyan kezeld azokat, akik nem értik mi a bajod) Azért, hogy sírjál, nevessél, és másnap összevessz a főnököddel, mert rájössz, hogy Ő még tudatlan. Na jó, csak nem érti, értette, hogy mi a bánat volt veled eddig?

Benne van #2. 110 db tök egyszerű, megoldható feladat, mert úgy gondolom, hogy eleged van már abból, hogy sokan csak “mellébeszélnek” és speciális szavakat használnak, és hogy végre felébredj, ne unatkozz többé. (találsz majd olyat, ami miatt nem fogsz aludni, mert azonnal csinálni is akarod).

Benne van #3. Több mint 270 oldal töményen, érthetően úgy, ahogy az orvos mondaná. Á dehogyis. Az volt eddig. (Még az is lehet, hogy az olvasás közben ledobod az ékszíjat, mert annyira egyszerű) (A postás viszi hozzád)

Benne van #4. 10 részes E-mail lecke sorozat 30 napig, hogy ne érezd magad egyedül, és legalább az első időszakban lelkes legyél. (E-mail-ben kapod)

Benne van #5. Egy rövid kis E-book, ami arról szól, hogy szinte mindenki fordítva kezdi a pánikbetegség leküzdését. (E-mail-ben kapod)

Mi az, amit NEM fogsz megtalálni a könyvben?

 1. Nem kapsz utasítást további pénzek elköltésére. (Ez az első jó hír)
 2. Nem küldelek újabb orvosokhoz. (Minek is, hisz jártál már eleget)
 3. Nem írok fel, nem javaslok gyógyszert, táplálékkiegészítőt. (Hidd el nem jó az ízük, meg különben is)
 4. Nem állítom be a gyógyszeredet. (Nem értek az adagoláshoz. Csak azt tudom, hogy nekem nem lett volna rá szükségem)
 5. Nem mondom meg mit szedjél, és mit ne. (a réten szép virágokat maximum)
 6. Nem kell fényt enned. (ez tetszik. Napozz inkább csak úgy)
 7. Nem kell varázsgömbhöz, képernyőhöz érned. (Az egyik szikrázik, a másik meg maszatos lesz)

Ez is fontos lehet!

Minden, ami a pánikcsomagban található, azt én már helyetted kipróbáltam és jelentem: Működik
Nem vagyunk egyformák, és emiatt az is előfordulhat, hogy Neked ez még sem megy.
Ha a leckék, a könyv olvasása közben azt érzed, hogy ez nem neked való, akkor szólj bátran, és a csomag teljes árát visszafizetem neked. Erre, 60 nap áll a rendelkezésedre.

100% pénz visszafizetési garancia.

Nem kérdezek semmit, nem kell megmagyaráznod, hogy miért nem jó. Küldesz egy E-mailt, amelyben megadod, hogy milyen számlaszámra küldjem vissza a teljes összeget.

Nos! Ennyire hiszem, hogy nálad is működni fog minden.

A negyedik lépés

Itt az idő, hogy véget vess örökre a pánikodnak, a félelmeidnek!
Rendeld meg MOST (minden kockázat nélkül) a PÁNIKMENTES szabadságod.

A csomag ára csak 4.870 Ft!

(A csomagolási, és a postaköltséget is tartalmazza. Egyszeri díj)

A megrendelem gomb megnyomását követően a megadott E-mail címedre küldök egy visszaigazoló levelet. Az előreutaláshoz, befizetéshez szükséges adatokat abban találod meg.

A csomag diszkért, sérülés ellen védett csomagolásban érkezik, és nem olvasható a benne található tartalom!

Kérlek várj türelmesen, ameddig az új oldal betöltődik a “Megrendelem MOST” gomb megnyomását követően, majd tovább nézelődhetsz a weblapomon.

Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol

Itt tudod megrendelni

Mi fog történni a megrendelésed után?

 1. A “MEGRENDELEM A MOST” gomb megnyomását követően rögzítjük a megrendelésed.
 2. Azonnal kapsz tőlünk egy E-mailt, amelyben visszaigazoljuk a kérésed, azaz, hogy kérted, megrendelted a könyvcsomagot.
 3. A könyv, a megrendelésed követő 72 órán belül kerül a postára.
 4. A könyvcsomagot a Magyar Posta kézbesíti.
 5. A csomagban 1 db könyvet, és a levelet találsz, amelyből megtudhatod, hogyan jutsz hozzá a BÓNUSZOK – hoz.
 6. A kézbesítés várható időpontjáról (amennyiben megadtad a mobilszámod) SMS-ben, E-mail-ben értesítést küldünk.
 7. Ha segítségre van szükséged akkor kérlek írj, support@megoldottam.hu E-mail címre.
 8. Adatvédelmi törvény értelmében el kell fogadd, hogy az adataid megőrzésre kerülnek, azokat másnak ki nem adjuk. A megadott adatokat csak a megrendelésedhez használjuk fel. E-mail címedre nem küldünk kéretlen, reklám leveleket. Erről a listáról bármikor leiratkozhatsz.
 9. A feltüntetett ár, csak Magyarországi postázásra érvényes. Ha külföldre kéred, akkor kérlek kattints az alábbi gombra!

Ki is az a Marik Laci?

Mikor megéreztem a szabadság izét, nem akartam magamban tartani azt, amit megtanultam. Nekiültem, és “rövid” két év alatt leírtam mindent, amire neked is szükséged lesz az elkövetkezendő időben.

Ha elfogadsz annak ami vagyok, akkor nem lesz nehéz. Ehhez most mindent törölnöd kell a fejedből, mert enélkül esélyed sincs arra, hogy Te is kikerülj abból a zárt burokból, ami most még körülvesz. Honnan tudom?

8 év nagyon hosszú idő. E röpke pár év alatt szinte mindent kipróbált, és ott támaszkodott rám, ahol a legkevésbé kellett volna. Egy szépnek induló téli nyaraláson kaptam az első jelet arra, hogy valamit változtatnom kellene. Persze, hogy nem tettem. Kaptam a pofont a pániktól utána folyamatosan.

A könyv kellő alapossággal készít fel arra, hogy más életet kell majd élned. Ami a jó hír, hogy az még szebb, még szabadabb, mint ami addig is volt.

Én készen állok arra, hogy minden tudásomat átadjam neked.

Ha felkészültél, akkor kezdhetjük!