Alapból utálom a telet. Ezért is mentem el melegbe annak idején. Ha még emlékszel, akkor Tenerife, december 3 és a meleg. Na ebből most hogy fogok kijönni, hisz ott volt az első agorafóbia rohamom közel 30 fokban. Na, most már mindegy.

Szóval! Én nem tudom, de valahogy annak idején már a hideg levegő is rohamot produkált. Fázott mindenem. Na jó nem mindenem, de a bal oldalam az elég rendesen.

Akármit vettem fel, akkor is furcsa érzéseim voltak. Be kell vallanom, hogy azóta is vannak szúró érzések a vállam alatti izmokban, de akkor egyértelmű volt, hogy az a szívemtől jön és már vártam a kaszást, mert meg voltam győződve arról, hogy az szívroham.

Jött, támadott és azonnal rohamot produkált. Utáltam. El akartam menekülni melegebb éghajlatra, vagy legalább valaki küldött volna el oda.

Amikor már sejtettem, hogy máshol van az hiba ( nem az agyamban akkor persze, hogy fizioterápiára is elmentem. Hova nem? Ajjj!

Olyan furcsa volt, amikor a doki megvizsgált és tudta, hol kell megnyomnia a vállamon az izmot. Nem volt nehéz, mert szóval izommal nem állok ám rosszul. ( Ó dehogy nem 🙂 ) szúrt, fájt, és milyen érdekes, ott nem voltam rosszul. Hát persze, hisz orvos közelében voltam.

Szóval, jön a hideg. Tessék felöltözni, mert a nátha is okozhat gondot. Ugye tudod miről beszélek?

A jövőheti bejegyzésem erről és ezzel kapcsolatos gyógyszerszedésről fog szólni. Érdekes lesz.