Nagyon sokáig nem értettem valamit.

pánikelleszer, pánikbetegség megoldása, Miért nem fogadják el az emberek azt, hogy van valóságos, kézzelfogható megoldás mindenre. Nem kell misztifikálni, nincs szükség varázslásra ahhoz, hogy rövid idő alatt képesek legyünk változtatni az életünkön, a jelenlegi helyzetünkön.

Iszonyú mennyit kerestem, kutattam, hogy megértsem azt, hogy mi akadályozza meg az embereket, hogy megértsék azt, amit mondok, tanítok?

Próbáltam egyszerűen, próbáltam bonyolultan sokszor, kicsit agresszíven elmagyarázni, hogy van megoldás. Mégsem értem el azt határt, amikor is elmondhattam azt, hogy van valaki aki átlépte azt.

Mindig azt hangoztatom, hogy csak olyan dolgokról, megoldásokról beszélek, amit magam is végig csináltam.

Tudom, hogy a könyvemből ( Pánik? Nem esz meg, csak megkóstol ) hiányzik valami. Hiányzik egy rész, ami mindennél fontosabb. Ez az a rész, ami végérvényesen megérteti az olvasóval, ha mindent az utasításoknak megfelelően tesz, akkor megérkezik a vágyott nyugodt élet.

Nem kérdés tovább, hogy mi ez a különleges dolog, ami egycsapásra rendezi mindenkiben a pánikhoz való viszonyát.

Ha csak annyit mondok, hogy az pánikbetegek 95 % hallotta ezt a mondatot, akkor nem túlzok. Jómagam is hallottam egy jó párszor, és nem is hittem, hogy mekkora hatása van/ volt rám, és az emberekre?

“Önnek ezzel kell leélnie az életét!”

A minap is ezt a üzenetet kaptam:

….beszélt már minden ottani specialistával, és az volt a válaszuk apuka éljen vele, mert már nagyon régen pánikos…..

Kevés olyan emberrel találkoztam, aki nem mesélte volna el, ezt az érzést.

Feltettem magamnak a következő kérdés. ( olyan kiosztósan)

Miért nem beszélsz nekik arról, hogy mi tegyenek ezekkel a külső, naponta érkező ingerekkel?

Elszégyelltem magam, mert igaza(m) volt.

  • Olyan fontos témáról van szó, olyan láncszemről, aminek a segítségével a pániktól való megszabadulás, akár már gyerekjáték is lehet.
  • Olyan érdekes és értékes a téma, hogy erre előadást kell szervezni.
  • Annyira fontos, hogy a könyvem kiegészítés igényel e miatt.

Meggyőződésem, hogy ezek után, ezzel együtt sokkal több ember fogja, tudja megérteni, és alkalmazni ezeket az ellenszereket.