Itt a program a pánikbetegség leküzdéséhez

Leckesorozat a pánikod megoldásáról

Bevezető rész

Mi ez?

A megoldottam.hu blog, és cikk gyűjteménye, ahol rendszeresen tippeket adok azoknak, akik még mindig küzdenek a pánikrohamokkal, a stresszel, a fóbiákkal.

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham

Nagyon sok időt kaptam arra, hogy ezt a programot előkészítsem, és Neked adjam.

 

Történt ugyanis, hogy több mint 1 éve volt valaki, aki mindent megtett annak érdekében, hogy a megoldottam.hu teljes egészben leálljon, és ne tudjam tovább folytatni a küldetésem.

Végig hittem abban, hogy ez a káosz egyszer csak megszűnik.

Igazam lett, és íme ismét itt vagyok.

Közben persze nem ültem a babérjaimon. Több olyan megoldáson gondolkoztam, ami biztosan előrébb visz téged is a pánikrohamok, a pánikbetegség leküzdésében. Ahhoz, hogy ezt az egyébként – upsz nem szeretem az ingyen szó, mert ebből arra lehet következtetni, hogy annyit is ér, de mégis így van. Valóban nem kell érte fizetned.

Egy dolgot kérek Tőled csak. Kövesd a leírtakat, csináld a feladatokat, mert csak akkor érhetsz el sikert!

 

Most nézzük a főbb állomásokat.

I. fejezet

 

  1. Jól kitárgyaljuk azt, hogy mit kell tenned, miért kell tenned, és azt is, hogy hogyan csináld
  2. Egy egyszerű, de fontos teszten kiderítjük, hogy Te most hol tartasz. (nyugi ez jót fog majd tenni)
  3. Beszélgetünk arról, hogy mi is a pánikbetegség, a szorongás, a fóbia.
  4. Megtanuljuk a szorongások kezelését úgy, hogy megértjük azt.
  5. Elmondom majd azt, hogy mi mindenen kell még változtatnod.

 

Természetesen ez még csak az első fejezet. Számításaim szerint kb. 5 nagy fejezet lesz de ehhez, ahogy már említettem Te is kellesz.

 

Miért csinálom ezt?

2011 elején döntöttem el, hogy mindazt amit sikeresen végigcsináltam azt megosztom másokkal is. Mivel akkoriban nagyon sok emberrel beszéltem az ötletemről, többen jelezték vissza azt, hogy nagyon sokan szenvednek ettől a szemét betegségtől, állapottól.

Szinte saját magam történetét hallottam vissza persze másodkézből, mert hisz nem tudtam akkor, hogy kiről, kikről van szó.

A jegyzeteim készen álltak a megosztásra, csak azt kellett kitalálnom, hogy hogyan jutok el azokhoz az emberekhez, akik napi szinten küzdenek, kínlódnak, orvoshoz, kórházba rohangálnak némi placebó injekcióért, infulzióért.

Persze az első gondoltam az volt, hogy körülnézek az Interneten, hogy ki az aki mélységében foglalkozik a pánikbetegséggel, a pánikbetegekkel. Forumokon kívül szinte semmit sem találtam. Pontosabban volt egy kettő, de ők is a saját – még aktív pánikos – “talán jó lesz neked is” ötletét osztotta meg.

Na ekkor durrant el a pisztolyom. Olyan ideges és közben lelkes lettem, hogy nekifutásból – akkor még nem a megoldottam.hu-t –  nyitottam egy blogot valamelyik ingyenesen, és megpróbáltalak elérni vele. Nos nem igazán sikerült.

Majd 2011 augusztusában bejegyeztettem ezt a weboldalt, és szeptember 1-én elindítottam. Minden lehetséges csatornát megkerestem, és türelmesen vártam. Persze közben többször “idegállapotba” is kerültem :D, mert nem igazán iratkozott fel rá senki.

A nagy áttörést a Fészbuk hozta meg.

Akkor derült ki számomra, hogy hányan is vagytok. Döbbenet volt rajtam amikor előszőr átlépte az 500 feliratkozót, de a dolog nem állt meg.

Jelenleg több mint 7000, igen jól látod hétezer pánikbeteg van a levelező listámon.

Ilyen számok láttán azt gondolom, hogy nekem ez már a küldetésem, és nem valami játékos hobbi.

Akkor igazán most adtam meg a választ a főcímre.

Miért csinálom ezt?

Azért, mert én már tudom, hogy mennyivel könnyebb a rohadt, szemét, mocskos pánik nélkül szabadon élni.

Gyere velem és csináljuk meg.

Én készen állok.

És Te?

 

Az alábbi linket megkattintva konkrét dolgot is kérhetsz tőlem, és leírhatod, hogy Neked mi okoz még problémát

Helló, Marik Laci vagyok

A Pánikbetegség leküzdése - A pánik leküzdése - Pánik könyv - Pánikroham a Megoldottam.hu alapítója. 2011 óta segítek pánikbetegséggel, pánikrohamokkal küzdő embereknek. Ha folyamatosan követsz, olvasod az írásaimat, akkor remélhetőleg Te is újra szabadon, pánik, és szorongás nélkül fogod élni az életed.
Share
Tweet
Pin