Foglalj időpontot otthonról!

A naptárban keresd meg a számodra legmegfelelőbb időpontot!

Ti kérdeztétek a konzultációról

Gyakran ismételt kérdések

Már a kezdetek óta tartok pánikbetegséggel küzdők számára un. személyes konzultációt. A megbeszélt időpontban Skype segítségével élőben beszéljük meg azokat a dolgokat, amelyek még gondot okoznak a pánik leküzdésében.

A konzultáció első 10-15 percében általában hallgatok, és megkérek mindenkit, hogy a lehető legrészletesebben mondja el, hogy melyek azok a gondok, amire választ vár. Ezt követően, kerül sor a tanácsaimra, ami egyben feladat is a jövővel kapcsolatban.

Természetesen igen, de ezekre rendre nem válaszolok, csak meghallgatom. Gyógyszer szedésével kapcsolatban semmilyen tanácsot nem adok. Ebből adódik, hogy javasolni sem javaslok semmilyen gyógyszert. Az Orvossal kell megbeszélned a teendőket, ha le szeretnéd tenni azt.

A személyes konzultációk minden esetben 50-55 percig tartanak. Többek között azért, mert a következő órában is lehet hozzád hasonló, aki várja a hívásomat. Ezt kérlek tartsd tiszteletben. Ha úgy érzed, hogy további órákat szeretnél kérni, foglalni, akkor azt bátran tedd meg. A foglaló naptárban keress egy újabb időpontot.

Úgy gondolom, hogy minimum 1, vagy 2 hét teljen el a két beszélgetés között. Erre azért van szükség, mert a kapott feladatokkal nem lehet pár nap alatt végezni úgy, hogy az elérje azt amiért kaptad tőlem.

Itt tudsz időpontot foglalni.

február 2020
hét ked sze csü pén
27 28 29 30 31
3 4 5 6 7
10 11 12 13 14
17 18 19 20 21
24 25 26 27 28

Hogyan tudsz időpontot foglalni.

Időpontot csak hétfőtől péntekig, délelőtt 9 órától, délután 2 tudsz kérni. Ha fontos számodra, akkor arra az időpontra tedd magad szabaddá.

A naptárban keresd meg a számodra legmegfelelőbb időpontot. Kattints a dátumra és választ ki az időpontot. Minden esetben csak 1 órát tudsz lefoglalni. A konzultáció 50 perces. Ha több időpontot kívánsz már előre foglalni azt is megteheted, csak ügyelj a neved és E-mail címed azonosságára.

Az időpontfogalaláskor meg kell adnod a neved, és az E-mail címed, melyre elküldöm a visszaigazolást az időpontfoglalásodról.

Az időpont foglalásod követően – még a konzultáció előtt ki kell fizetned az általad választott konzultációnak megfelelően az óradíjat. (1 konzultáció díja: 3.500 Ft, 6 konzultáció díja egyben fizetve: 18.000 Ft)

Az óradíjat bankkártyával, PayPal számláddal, vagy átutalással tudod kifizetni. A foglalásod követően a fizető oldalon kapsz tájékoztatást. Kérlek várd meg addig az oldal betöltődik.

Share
Tweet
Pin