Szia Laci!

Egy kis élmény beszámoló! 🙂

Ma kirándulós napot tartottunk és képzeld lifteztem is, ami most nem esett nehezemre, vettem egy mély levegőt, mielőtt beszálltam, aztán csak arra gondoltam, hogy nehogy már egy lift akadályozzon meg abban, hogy megnézhessek egy csodaszép várat! És láss csodát egy pillanatnyi elszédülésen kívül más nem történt, mint pl. múltkor, hogy elbőgtem magam. 🙂

Bevásárlásoknál is sokkal jobban vagyok de ha mégis rám jön egy kicsit a rossz közérzet, felhúzom magam és azért is kivárom, hogy jobban legyek. Márciusban úgy néz ki, hogy repülővel megyünk haza, mert a párom nem szeretne most megint 13 órát autókázni. Izgulok, de nagyon kíváncsi vagyok. Már sokszor, ha érzem, hogy elkezdeném paráztatni magam arra gondolok, hogy – ÉS? Mi van, ha szarul leszel? Majd helyre jössz, nem fogsz belehalni! – 😀

Jaaa és a fogorvos… nem tudom, hogy emlékszel-e rá, hogy ő volt nálam a mumus!? Be kell vallanom, hogy előtte bevettem egy frontint, mert annyira spannoltam magam, hogy kegyetlen hányinger gyötört. Fantasztikus élménnyel jöttem el tőle és kiderült, hogy még 2 fogamat ki kell húzza, mert az aljába ciszta van, úgyhogy meglesz a tréningem! 🙂 A következő orvoshoz már nyugtató nélkül mentem és egyedül!

Úgyhogy mostanában nagy a boldogságom, tudom, hogy még lesznek kemény napok, hetek. Így most, hogy belemegyek pár dologba és sikerül végig csinálnom, nagyon nagy löketet ad.

Ha félek valamitől, mindig a te szavaid jutnak az eszembe és nagyon sokat segít! Szóval nagyon szépen köszönöm és folytasd amit elkezdtél!