Javítás, és moderálás nélkül, itt a egy elgondolkodtató E–mail.

Kedves szakértő kolléga!

Elég régen figyelem a tevékenységed, de eddig nem vettem rá magam arra, hogy leírjam a véleményem. A ma olvasott bejelentés, viszont elég rendesen kiverte a biztosítékot nálam.

Azt teljesen rendben van, hogy segíteni akar valaki olyan embereken, akik megakadtak valamivel, esetünkben a pánikbetegséggel. Én már 1,5 éve “tiszta” vagyok, és hasonlóképp támogatom ezeket az “elesett” embereket. Nálam is sok információ van ingyen, de a mai világ nem erről szól. Itt olvashatod el: www. (moderáltam) Úgy gondolom, hogy ahogy Te is, én is megfizettem az árát a gyógyulásnak. Tisztában vagyok azzal, hogy elsőre mindenki, mindent ingyen akar, de ez nem tartható sokáig. Láttam, hogy írtál egy könyvet, amiért nevetségesen alacsony árat kérsz. Ez a te magánügyed, ebbe én tanácsot adni nem fogok és nem is akarok. Csak megjegyezem, hogy te is tudod, hogy mi pénzt, hányszor tízezer forintot költöttünk el azért, hogy mára már jól érezzük magunkat, és kimondhassuk: Meggyógyultunk.

Ami kiverte a biztosítékot, az az, hogy előadást fogsz tartani, és tartok tőle, hogy nem az utolsót. Ez még nem is lenne baj, de INGYEN?

Engedd meg, hogy emlékeztesselek még egyszer. Mi sem kaptunk ingyen semmit se. Én is tartok előadást, és igen is megkérem az árát. Biztos tudod, hogy én táplálékkiegészítőt ajánlok az embereknek, de ettől függetlenül semmi sincs ingyen. Sem az időm, se a tudásom.

Kérlek, hogy gondold át az ingyenes adakozásaid, mellyel nem csak a saját, de mások üzletét is rontod vele.

Maradok tisztelettel

Aláírás (moderálva)
Egy hasonlóan gondolkodó.

Sokat gondolkoztam azon, hogy mit is reagáljak rá. teljesen korrekt a levél és nem feltétlen kiosztós. Azon kívűl, hogy közreadom, nem akarok rá reagálni. Hátha majd Ti megteszitek. 😉