Szia !

Egyszerűen ennek a könyvnek varázsereje van..elolvastam, és kimentem az utcára a haverokkal megint, már nem éreztem egy darab rohamot sem..úgy érzem megértettem azt, hogy lehet szembeszállni, és leküzdeni a rohamokat és a tudatalatti megértette hogy én nyertem a csatában:) A tegnapi kérdést visszavontam, hogy “vissza lehet-e esni a kigyógyulás után, vagy nem?” mert nem is szabad ilyenekre gondolni,amikor a megoldás fele megy az ember..egyszerűen kimondhatatlanul hálás vagyok,Te egy nagyon jó ember vagy,remélem egyszer én is ilyen emberré válhatok.Kívánok neked egész életed végéig nagyon boldog és hosszú életet pánik nélkül !

Üdv. Csaba  :))))

 

Pedig mindig azt mondom, hogy ne tedd. Aztán gyorsan leállítom magam, hisz nem vagyok ott melletted.

Szia Laci!

Már az első feladatnál sem fogadtam szót, pedig megígértem magamnak, hogy az utasításaidat követi fogom. Tudod, már csak ilyenek vagyunk mi “pánikosok”. Minden kell egyszerre. Feleségem kérdezte is, hogy mi ez? Egy regény, hogy olyan lelkesen olvasod?
Pár nap múlva jöttem rá, hogy teljesen igazad van. Az elölről elkezdtem, és minden fejezet végén kijegyzetelem a legfontosabb részt.

Na így már minden működik!
Nem tudom elmondani, hogy milyen hálás vagyok neked.
Miklós!

Ahogy nem tudok veled lenni, úgy nem tudom befolyásolni a döntéseidet sem. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy…

Lehet a pánikkal együtt élni, de ha semmi jó nem származik belőle, akkor minek?

Mert a pánik miatt…

  • Úgy lenullázzod a pénztárcádat, hogy azt hiszed hirtelen nem vitted magaddal a bevásárláshoz. ( pontosan úgy fog kinézni olyan sovány lesz, mint egy kiéheztetett ló, aki már hetek óta nem evett)
  • Mire levegőt veszel úgy egyedül maradsz, mint az asztalos maradék egy ujja, egy jól sikerült fűrészgéppel való találkozás után.

 

Lehet, hogy még csak most kaptad az első “pofont” tőle, de az is lehet, hogy az elmúlt évek alatt annyiszor pofozott le, hogy már magad sem tudod, hogy mit is kellen tenned?

Engedd meg, hogy segítsek.

Kattints bátran, és hozz döntést azonnal. Rólad van szó!

Pánik megoldása

>> Igen, nekem is kell a megoldás!  >>
Kattints ide most!

 

 Amiről eddig nem beszéltem. Csak két módszerrel szabadulhatsz ki, a pánik rabságából.

  1. Szépen, lassan minden utasítást betartasz. Szeded a gyógyszereket, néha befekszel 2-3 hétre egy kórházba. Otthon ülve figyeled a vérnyomásod, a tested reagálását a következő roham közben. Húrrá hangulatba kerülsz egy rövid időre, mert már senki nem zavar, senki sem nyaggat azzal, hogy “rád nem lehet számítani”. Majd 20 év múlva – talán – megszokod, és már nem is figyelsz arra, hogy mikor, mekkora rohamokat élsz át? Ergo: Kigyógyultál (szerinted)
  2. Van egy perced arra, hogy meghozd életed – talán – legnagyobb döntését. Nincs több időd! Pontosan 1 perced van, mert az “IGENDE” a második percben fog megérkezni. Pár hónap (van akinek hetek) alatt örökre kicsinálhatod magadból a pánik összes mocskát. Ez pontosan olyan, mint amikor a zuhany alatt állsz egy kemény tavaszi napon, miután feltúrtad a fél kertet.

Választanod kell! A hosszú utat választod, vagy a rövidebbet.
Súgtam! 1 perced van csak.

 

Pánik megoldása

>> Igazad van, nekem is kell a megoldás!  >>
Kattints ide most!

Share
Tweet
Pin