Meg volt az időpont. Izgatottan indultam Pestre, mert fogalmam se volt arról, mi is lesz fent, de vártam a megérkezést.

Folyamatosan az járt e fejembe, hogy kamera előtt, hogy fogok majd viselkedni, mit és, hogy fogok válaszolni.

A felérkezést követően elmagyarázták, hogy kérdéseket fogok kapni és arra bátran válaszoljak, mert ha hibázok, azt Ők ki fogják vágni.

Minden kérdést megbeszéltünk és előre meghallgatták a válaszaimat. Az orvost figyelték, hogy a válaszaim jók-e?

Erre Ő azt válaszolta, hogy ebbe ő nem akar és nem is tud beleszólni, hisz ezek ez én érzéseim.

Milyen kérdések érkeztek?

  • Be kellett mutatkoznom rendesen. (ahogy említettem, nem titkoltam a nevem)
  • Arról kellett beszélnem, hogy mióta vagyok pánikbeteg és hogy kerültem ide?
  • Mi a véleményem az alkalmazott terápiáról, az orvosról?
  • Hol tartok jelenleg, 3 hónap elteltével.

Mivel hagytak beszélni, így elég bőre engedtem a mondanivalómat. Szegényeknek volt mit megvágniuk. Ők kérek rá, hogy beszéljek nyugodtan. Ők ekkor még nem sejtették, hogy kivel állnak szemben? Egy beszélőgéppel riportot készíteni rémálom lehet.

A doki következett és elmondta, miért alkalmazza a csoport terápiát. Alakulófélben volt még, így nagyon Ő sem rendelkezett megfelelő múlttal e téren.

Érdekes volt az egész és furcsa, volt a betegségemről beszélgetni, beszélni úgy, hogy tudtam, viszont fogom látni az egészet. A MTV 2 csatornától voltak és egy egészségügyi műsorhoz készítettek riportot. A riport, olyan 2 órásra sikeredett. . Kíváncsian vártam a műsort a Tv-ben

Ekkor még nem sejtettem, hogy újabb felhívás, felkérés fog érkezni hamarosan. 🙂

Itthon vártuk a műsort. Akinek csak lehetett, elmondtam mikor is lesz. Az adás előtt beállítottam a videomagnót felvételre.

Úgy gondoltam, hogy lesz bőven, hisz tettem róla, hogy legyen anyag rá. E műsor kb. 30 perces volt, és persze a lényeg került bele. Na nem én, hanem a orvos, hisz ez most Róla, a terápiáról szólt és nem rólam.

Jelenleg azon dolgozom, hogy az MTV archívumából megszerezzem a felvételt, mert hiába keresem itthon, nem találom a videokazettát.