Régen jelentkeztem új blogbejegyzéssel. 🙁

A mai témánk, már a címben is benne van.

Nem oly rég hallottam ezt a mondatot és elgondolkoztam rajta. Sajnos velem is előfordult, hogy volt olyan dolog, amit sikerült végig csinálnom és volt, ami nagyon nem.

Amikor a megoldottam.hu weboldalt átállítottam a pánikbetegségre, akkor tudtam, hogy ez egy olyan téma, amit végig csináltam és a végeredményét is élvezem azóta is. Tudtam végig, hogy ez az, ami lelkesít és tudom, hogy segíteni tudok másoknak.

Amikor 2012 karácsonyán a folytatáson gondolkoztam, jutott eszembe, hogy sok helyen és sokszor hallottam azt, hogy mindenkiben meg kell érjen a DÖNTÉS.

A lelkesedésem hatalmas volt, amikor elkezdetem szervezni az első találkozót. Tudom és hiszem, hogy az egyik legnagyobb segítség az, amikor másoktól is hallom, hogy ő sem különb nálam és tudatosul bennem, hogy nem én vagyok az egyetlen pánikbeteg.

Egy dologról felejtkeztem meg.

Annak idején, én sem mertem azonnal döntést hozni és bennem is meg kellett érjen az, hogy végig kell és tudom csinálni.

Ezért, most bocsánatot kell kérjek azoktól, aki bíznak, és bíztak bennem.

Én már akkor tudtam, hogy nem hagyom annyiban, csak talán szükségem volt erre a kis szünetre. Ez most engem igazolt.

Eddig itt nem mondtam el, hogy lassan 1,5 éve hozzám járnak pánikbetegek és szépen haladunk és haladtunk velük. Nem gyógyítást végzek – ők még is annak mondják – hanem egy utat mutatok, egy új utat, ami a betegség ideje alatt meg sem fordul az emberek fejében.

Viszont most egy érdekes dologra készülök. Olyan dolgot tesztelek le, ami nekem nem sikerült, de azóta már tudom, hogy miben is hibáztam.

Azóta a való világban ezt elmondtam már másnak és a javított kiadást bátran alkalmazza és azokat a hibákat messziről elkerüli amiket én.

Ez nincs kapcsolatban a a pánikbetegséggel, de az én időmben ez alap tényező volt. Hibát, hibára halmoztam azért, mert jó kifogás volt a betegségem.

Hogy miről is van szó?

Ez is hamarosan kiderül. 🙂