Vegyes érzelmekkel mentem haza az első találkozó után. Valami érdekes dolgot vettem észre az egészen Most, valahogy felszabadultabb és eltökéltebb voltam mint addig. Érdekesnek találtam azokat az embereket, akikkel találkoztam. Meg voltam addig győződve arról, hogy csak én vagyok beteg és csak velem történnek meg ezek a dolgok. Volt, hogy be is képzeltem magamnak, hogy én találtam fel és rajtam kísérleteznek a dokik.

Alig telt el egy pár nap, ép bútoralkatrész vásároltam, amikor a cég főnökasszonya behívott az irodájába és beszélgetni kezdtünk. Szóba került a betegségem is. Azonnal intézkedett és felhívta egy barátját, aki tud valakit, aki csoda dolgokra képes. Valami Rejki mester, vagy mit tudom én, hogy is hívták. Mondtam is azonnal, hogy nem akarok karatézni tanulni, csak ki akarok már kerülni ebből a bűvös körből. A másik, hogy ha valami Kínai csodaember, akkor én hogy fogok vele beszélgetni?

Megnyugtatott, hogy ez magyar, csak a képesítésének a megnevezése az, hogy Reiki mester. Persze azonnal időpontom volt, fügetlenül attól, hogy rengetegen járnak hozzá. Még el se kell menjek Csabáról. Itt rendel ( Rendel? ) helyben.

Megint, mibe mentem bele – gondoltam , de az esélyt meg kell adni Neki is, hisz mit is lehet tudni?

Rendben el is mentem a megadott időpontba és elmagyarázták, hogy mi fog itt velem történni?

  • Szervezet általános felmérése
  • Kezelés, ahol a mester kezelésbe fog venni
  • Megfelelő gyógynövény kell szedjek. Ez már akkor közölték, amikor még azt se tudták mi a bajom. Oké, mert neki is meg kell élnie valamiből.

Megkezdődött a felmérés. Azt mertem gondolni, hogy teleaggatnak zsinórokkal és az majd, mesél rólam. E helyett – és bocsánat ha most megsértek valakit, egy hölgy ( arról volt szó hogy férfi lesz) el kezdett varázsolni a hátam mögött. Nem tudtam mit is csinál, de folyamatosan kérdezett, hogy érzek-e valamit? Persze hogy éreztem: Tiszta ideg voltam! Ezt viszont Ő nem tudta megállapítani.

Rendben! Végeztünk, és mindjárt jön a mester – mondta

A mester speciális ruhába volt felöltözve és végig tapogatta a gerincem, a csontozatom. Közben kérdezte, hogy mi a bajom és mióta is tart?. Ez kb. 15 percig tartott. Amikor vége lett megkért, hogy menjek ki és várakozzak, ameddig konzultálnak. Hú akkor nagy baj van. Tuti halálos a bajom, ha már konzultálni is kell. Ameddig ők megtárgyalták és értékelték a varázslás eredményét, addig kint ültem a váróban és a portással , vagy nem, asszisztenssel beszélgettem. 🙂 Majd megérkezett a bájos hölgy a papírral és átadta. Felém fordulva mosolyogva közölte: nincs nagy baj. ÁÁÁ, hogy is lenne, hisz vagy 5 éve brékelek ezzel, de nem is olyan nagy a baj. NEKI!

A papír tartalma következik.

  • szívcsigolya probléma. (A háziorvosom szerint ilyen nincs is)
  • Alkalmas terápia: havi egy kezelés ( már ott volt a következő időpont )
  • Szív füvek.

A portás azonnal elő vett egy kis fiolát, amire csak ennyi volt írva: SZÍV. Ebből kell napi 3×1 kapszulát bevenni és így az egész mai nap a kapszulával együtt 14.000 Ft.

Kifizettem? Ki hát és gyors el is mentem.

Hazaérve az első dolgom az volt, hogy szét szedtem egy kapszulát és megszagoltam. Semmi komoly illatot nem éreztem, de tudtam, hogy addig semmit nem teszek, ameddig nem tudom meg, hogy mi is ez.

Másnap a KÖJÁL-hoz mentem és kértem, hogy vizsgálják meg mi ez? Annyira érdekesnek találták a történetet, hogy egy osztályvezető fogadott és azonnal a laborba küldte a “gyógyszeremet”.

Figyeld az eredmény!

Hagyományos fű volt szárítva, feldarálva, mind ez potom 10.000 Ft-ért. Azt mondták, hogy nyugodtan egyem meg, semmi bajom nem lesz belőle. Ez fog a legkevésbé megártani.

Persze! Mi vagyok én? Bírka? Az bizony, mert özön pénzt dobtam ki feleslegesen. Természetesen nem ettem meg, hanem kidobta a kukába.

Ez volt a Reiki kirándulásom, esetem, a pánikbetegségem kellős közepén.