… teljesült az álmom, vágyam.

Ma 13.00 -kor 2 éves munka beérett. Több mint két évvel ezelőtt fordult meg a fejemben, hogy ha már egyszer sikerült legyőznöm egy aljas betegséget, akkor azt tovább kell adnom és ha kérik, akkor segítséget kell nyújtsak azoknak az embereknek, akik nem találják a pánikbetegség ellenszerét.

Az igazság az, hogy többszöri feladást követően a végére értem annak az anyagnak, ami sok embernek egy kapaszkodó lesz, és ha teljes akarattal, kitartással, és türelemmel végigcsinálják, ugyan olyan szabad emberek lesznek, mint én.

Képesek lesznek mindent elérni, és mint láthatod az álmaid is valóra válhatnak, csak az utolsó pillanatig hinni kell benne.

  • Elmehetsz kirándulni.
  • Játszhatsz a gyerekeiddel.
  • Bátran el tudsz majd menni dolgozni, bevásárolni.

Én ezt az érzést már lassan három éve érzem, és jelentem csodálatos így minden.

Ahhoz, amit ma útjára indítottam az életem egy nagyban meghatározó időszakát és annak megoldását tartalmazza.

Ehhez szüksége volt anyura, aki az utolsó lökést megadta a befejezéshez. ( a betegség befejezéséhez)

Apura, aki végig hitt bennem és nógatott, hogy csináljam meg.

A fiamra, aki akkor amikor a legnagyobb bajban voltam mellettem volt, és pontosan tudta, hogy mikor kell felhívnia, és beszélnie velem.

A lányaimnak, hogy türelmesen viselték, hogy nem mindig tudok velük lenni, mert a könyvet, a dvd-t készre készre kell tennem.

Ahhoz hogy az álmom, a tervem maximálisan, és idő előtt teljesüljön, szükség volt Balázs Attilára, valamint a feleségére Andikára. Attiláék is hitték azt, amit két évig csak mint lehetséges dologról beszéltem. Ők voltak azok, akik megadták annak a lehetőségét, hogy most már a kezemben, kezedben  foghatom, foghatod a művemet.

Köszönöm azoknak, akik a háttérben segítettek abban, hogy ma, 2013 Szeptember 16. 13.00-kor kikerüljön az első példány a kezemből és útjára tudjam indítani a futárt a messze élők felé.

Hiszem, hogy olyan segítség van ma már úton, amit még ember nem írt, nem mondott el ilyen őszintén. Megtudhatod belőle, hogy igenis van kiút és nem kell elfogadd azt, hogy nincs megoldás. Bárki, bármit is állítson.

Kívánom mindenkinek, hogy soha ne érezze meg, e gyalázatos betegség árnyoldalait. Amennyiben már benne vagy, akkor azt, hogy mihamarabb kikerülj a pánikbetegség fogságából.

Ehhez kívánok neked sok sikert, és másolj le mihamarabb

Baráti üdvözlettel:

 

 

 

 

 

Marik Laci
Egy boldog ember, aki hitt saját magában.