Pánikbetegség nem szégyen. Mutatom hogy old meg könnyedén | Megoldottam.hu

Érdekel, mi van a pánik után?

Még az is lehet, hogy ez a legfontosabb kérdés. Miért is kell megharcolnod? Lehet nem is a pánik ellen?
Itt van, hogy mi vár a "túlsó parton"?

A teljes megoldás egy csomagban.

Aki olvasta, aki használta, már a pánik nélkül él. A teljes haditervet átadom. Neked már csak csinálnod kell.
Tudd meg, hogy lehet a Tiéd! >>

Tudod mit? Kérdezz előtte!

Tudom, hogy mennyi kérdés van benned. Legyél bátor, és írd le nekem. Hidd el, hamar válaszolok.
Itt tudsz nekem írni >>

Pánikbeteg vagy? Ne szégyeld előttem.

 

Mondhatod, hogy az emberekre erősen jellemző, ha rendelkezik valamilyen információval, akkor azt megtartja magának és mély titokként őrzi. Sajnos, ez általánosságban így is van, de szerencsére vannak kivételek.

Lehet, hogy e csoporthoz tartozom én is?

A pánikbetegségem oly gyalázatos volt, hogy megígértem magamnak,  ha hasonló emberekkel fogok találkozni, akkor azonnal a segítségükre sietek.

A másik nagyon fontos dolog, hogy az emberek rettentő módod szégyenlik a betegségüket. Ha valaki kimeri mondani, hogy pszichológushoz járt - mert olyan jellegű problémája van -, akkor azonnal megbélyegzik a barátok, ismerősök. DILIS.

Szégyen, hogy ma még mindig létezik ez a megkülönböztetés.

 

Ez az oldal azért jött létre, hogy a nyilvánosság előtt is vállaljuk a betegségünket, és közben azok az emberek is megismerjék, megtudják e betegség okát, lefolyását, a gyógyuláshoz vezető utat, akik csak hírből hallottak róla.

 

Jut eszembe! Hallottad már, hogy máris van egy fontos dolog, amit elárulok Neked?
Nem kell mást tenned, csak kérned kell!
Egyszerű, hisz csak meg kell adnod a keresztneved és egy működő E-mail címet.

 

 

Ne késlekedj, mert lehet, hogy már a ma estéd is könnyebb lesz!

 

Ide írd a kereszt neved:*
Érvényes E-mail címed:*

A hírlevél feliratkozáskor csak a keresztneved és érvényes E-mail címed add meg. A megadott adatokat nem használom fel reklám célokra és azt harmadik személynek nem adom ki. A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz, a levelek alján található link segítségével.

 

 

Üdvözöllek! Magamról néhány, rövid mondat.

 

Talán a legnehezebb az, amikor az ember saját magáról kell írjon valamit. Én most mégis megpróbálkozom vele.

Marik László vagyok az M.L.T. (Marik Laci Team) tulajdonosa. 47 éves és 3 szuper gyerkőc édesapja.

Ahogy talán már olvastad, egy gyalázatos betegségből sikerült kivánszorognom. Azért írom ezt, mert az említett 8 év nagyon hosszú idő volt.
Abban az időben vállalkozó, cégvezető voltam. Nagyon sok jel mutatott arra, hogy az ezzel járó feszültség is alapot adhatott a betegség kialakulásához. Nem hittem akkor szinte senkinek, mert megszállottként hajszoltam a jobb és szebb élet reményében a pénzt. Vallottam, hogy a pénz fontos eszköz egy ember és egy család életébe.

 

Az élet engem igazolt. Bebizonyította, hogy mekkora úr tud lenni a pénz és az a mögött álló biztonság érzés. Megtapasztaltam, ki, hogy áll az anyagi biztonság kérdéséhez?

És mégis, akkor voltam képes végleg lezárni a betegségemet, amikor tudatosult bennem a pénzfüggőség kérdése.

Hónapokat töltöttem el ez elmúlt időben azzal, hogy kutassam e betegséggel kapcsolatos leírásokat. Sajnos senkitől nem láttam ehhez hasonló honlapot. Orvosok és önjelölt okoskodók próbálják megmondani Neked mit is tegyél, elemzik az okokat, de semmi konkrétumot nem találsz.

Lehet, hogy rengeteg dologban nem vagyok az emberek szemében hiteles, de sajnos ebben igen.
A pánikbetegség szinte minden lehetséges formáját megtapasztaltam, amit a folyamatosan vezetett blogomban végig kísérheted a következő napokban, hetekben.

Miért mondom azt, hogy hallgass rám?

Mert fogalmazhatunk úgy is, hogy egy cipőben járunk. A különbség mindösszesen annyi, hogy én ezt a cipőt ,ár lecseréltem egy jobbra, szebbre. Amikor arról beszélsz, hogy milyen borzasztó ezzel a valós betegséggel együtt élni, pontosan tudom mit érzel.
Amikor eldöntöttem, hogy a kezembe veszem az irányítást határozott voltam. Nem adtam magamnak határidőt, de figyeltem, hogy mi az, ami jó és mi az, ami hátráltat a tervemben?


Köszönöm a figyelmed. Remélem rövid időn belül találkozhatunk!